Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan jagar Liverpool-anfallare - vars kontrakt går ut i sommar

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic har missat en hel del matcher för Milan den här säsongen på grund av skador. Det har resulterat, enligt italienska sajten CalcioMercato, att Milan letar efter en anfallare i sommar att täcka upp i fall skadorna skulle fortsätta.

Enligt sajten har klubben identifierat Liverpool-anfallaren Divock Origi som ett konkret alternativ och är i avancerade förhandlingar med belgaren om ett kontrakt. 26-åringen sitter på ett utgående kontrakt och får därmed föra förhandlingar med icke-engelska klubbar om förtidskontrakt – och han ska enligt CalcioMercato gett “grönt ljus” för en flytt till Milan. Huruvida parterna kommer överens återstår att se.

Origi har hittills i år noterats för fem mål och tre assist på 14 framträdanden för Liverpool. Han stod bland annat för en assist i Liverpools hemmamöte med Milan på Anfield i Champions League, och gjorde ett mål i lagets bortamöte med Milan på San Siro.

ANNONS
Publicerad 2022-03-16 19:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto