Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Conte bekräftar: Vill värva offensiv spelare till Tottenham

Sillybloggen

Tottenhams anfallstrio med Dejan Kulusevski, Heung-min son och Harry Kane har firat stora triumfer på sistone. Trion låg bakom det mesta i lördagens 4-0-seger borta mot Aston Villa när Kane bland annat bjöd på tre assist.

Den engelske landslagsforwarden, som vunnit Premier Leagues skytteliga tre gånger, har nu gjort fem assist på sina tre senaste ligamatcher och ofta droppat ner i rollen som nummer tio på offensivt mittfält för att möta uppspel.

Framöver vill Spurs-managern Antonio Conte använda Kane mer i rollen som nummer nio, som central forward, och i stället värva en offensiv mittfältare till nummer tio-positionen.

– Harry föddes till striker, men han har talangen och kvaliteten för att spela som nummer tio med en annan striker framför honom. Men jag gillar att ha honom som en striker med en ny nummer tio. Två olika spelare med två olika egenskaper, säger Conte enligt Sky Sports.

ANNONS
Publicerad 2022-04-10 12:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto