Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Erik ten Hag vill värva Bergwijn till United

Sillybloggen

Manchester United är överens med Erik ten Hag om ett fyraårskontrakt, enligt The Athletic. Nederländerna förväntas därmed lämna sitt huvudtränaruppdrag i Ajax för en flytt till England i sommar – allt som återstår är att klubbarna ska enas om en ekonomisk kompensation.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att Erik ten Hag har identifierat ett möjligt nyförvärv till Manchester United. Det är Daily Mail som rapporterar att ten Hag är intresserad av Tottenham-yttern Steven Bergwijn, 24.

Bergwijn har bara startat en match i Spurs sedan Dejan Kulusevski anslöt till klubben och kan därför vara på väg bort efter säsongen. 24-åringen var nära att bli utlånad till Ajax i januari, där han då hade fått ten Hag som huvudtränare.  

Daily Mail hävdar vidare att även klubbar i Tyskland och Frankrike följer Bergwijn. Prislappen för yttern uppges ligga på omkring 20 miljoner pund, motsvarande knappt 250 miljoner kronor.

Annons

Steven Bergwijn, som har kontrakt till 2025, värvades till Tottenham från PSV Eindhoven i januari 2020.

Publicerad 2022-04-14 18:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto