Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Madridtidning: Real ute efter Guimarães

Sillybloggen

Den brasilianske mittfältaren Bruno Guimarães, 24, värvades till nyrika Newcastle för i runda slängar 500 miljoner kronor efter att Premier League-klubben fått saudiarabiska ägare i vintras. Efter en trevande start har Guimarães nu tagit en ordinarie plats och i matchen mot Leicester blev han stor hjälte med två mål, där det avgörande målet kom på stopptid.

Framfarten har fått större klubbar att rikta blickarna mot nordöstra England. Nu rapporterar Madridtidningen Diario AS att La Liga-ledaren Real Madrid visar intresse för 24-åringen, då klubben ser Guimarães som en framtida nyckelspelare på mittfältet. En övergång ska dock inte vara aktuell förrän efter VM i Qatar, där Newcastle-mittfältaren kan vara en del av Brasiliens trupp.

Casemiro (30), Toni Kroos (32) och Luka Modric (36) har allt som oftast bildat mittfältstrio för Real Madrid de senaste åren. Monacos Aurelien Tchouameni, 22, sägs vara Real Madrids förstaval framför just Guimarães.

ANNONS
Publicerad 2022-04-22 11:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto