Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea jagar Torres - pekas ut som Rüdigers ersättare

Sillybloggen

Flera internationella medier har rapporterat att Antonio Rüdiger är klar för Real Madrid. Chelsea-backen, som har utgående kontrakt, förväntas lämna London i sommar för en övergång till “Los Blancos” som bosman.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att Chelsea har identifierat en ersättare på mittbackspositionen.

Det är La Razon som rapporterar att Londonklubben vill värva Pau Torres, 25. Enligt tidigare uppgifter har Manchester United och Manchester City visat konkret intresse för Villarreal-backen, och nu påstås alltså även Chelsea ge sig in i jakten.

Transferjournalisten Fabrizio Romano hävdar att 25-åringen har en utköpsklausul på 60 miljoner kronor, motsvarande drygt 628 miljoner kronor, i sitt kontrakt. En klausul som kommer att aktiveras i sommar och gälla fram till och med att övergångsfönstret stänger i augusti.

ANNONS

Torres, som har kontrakt till 2024, tog sig fram via Villarreals akademi och utöver en lånesejour i Malaga har han spelat för La Liga-klubben i hela sin karriär. Totalt har det blivit 128 matcher i den gula dressen. 

Publicerad 2022-04-29 10:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto