Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Italienskt och nederländskt intresse för Wahlstedt

Sillybloggen

I början av 2019 lämnade Leopold Wahlstedt Sverige för spel i norska Arendal. Målvakten har sedan tagit steget vidare till Odd och gör nu sin tredje säsong i klubben. Hans insatser där har dragit till sig intresse.

För norska Discovery bekräftar Odds spelarlogistikansvarig Thomas Skilbred att utländska klubbar har ögonen på Wahlstedt.

– Intresset runt Wahlstedt har varit stort under inledningen av den här säsongen. Wahlstedt har verkligen stuckit ut, framförallt i matcher där vi inte presterat riktigt som vi önskar.

Det ska röra sig om italienska och nederländska klubbar, som scoutade svensken på plats då Odd tog emot Haugesund. Enligt Varden finns det även intresse från Spanien.

– Vi har bjudit in några italienska, nederländska och svenska klubbar. Det är en del av det allmänna försäljningsarbetet som Odd vill göra inför sommaren. De kommer för att se några av våra spelare som klubben anser kan säljas, berättar Skilbred.

ANNONS
Publicerad 2022-05-17 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto