Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barça och Bayern förhandlar om Lewandowski

Sillybloggen

Robert Lewandwoski vill lämna Bayern München i sommar. 33-åringen har dock kontrakt till 2023 och klubbpresidenten Herbert Hainer har menat på att det inte finns några planer på att släppa stjärnan tidigare än så.

– Han kommer att fullfölja sitt kontrakt, sa Bayern-basen då enligt Sportbuzzer.

Sedan tidigare är det känt att Barcelona är angeläget om att värva Robert Lewandowski, och nu kommer uppgifter som gör gällande att katalanerna har fått ett genombrott i frågan. Det är transferjournalisten Fabrizio Romano som rapporterar att Barça och Bayern München nu har inlett förhandlingar om 33-åringen. Ett första bud ska dessutom finnas på bordet.

Bild hävdar att Barças bud är värt 32 miljoner euro, motsvarande cirka 336 miljoner kronor. Enligt tidningen kommer Bayern Münchens sportsliga ledning dock att kräver omkring 40 miljoner euro (420 miljoner kronor) för att släppa sin forwardsstjärna.

ANNONS

Totalt har Lewandowski gjort 344 mål på 375matcher i Bayern-tröjan sedan han anslöt från Borussia Dortmund sommaren 2014.

Publicerad 2022-05-22 11:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto