Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Bayern München intresserat av Gündogan

Sillybloggen

Tyske stjärnspelaren Ilkay Gündogan, 31, hoppade i helgen in och såg med två sena mål mot Aston Villa till att Manchester City vände och vann Premier League. Trots det kan han mycket väl lämna för en ny utmaning i sommar.

Nyligen kom uppgifter om att Manchester City är redo att sälja Gündogan i sommar, då klubben meddelat spelaren att det inte blir en förlängning av avtalet som går ut nästa år, och nu rapporterar TZ att Bayern München visar intresse för den offensive spelaren.

Gündogan, som tidigare har en bakgrund i Borussia Dortmund, kan därmed i sommar skriva på för en toppkonkurrent till det gulsvarta laget i Tyskland. Gündogan kom till City från just Dortmund 2016 och blev förra säsongen noterad för tio mål och sex assist på 43 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2022-05-26 13:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto