Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Trincão trycker på för att lämna Barça

Sillybloggen

Den portugisiske ytterforwarden Francisco Trincão, 22, har återvänt till Barcelona efter sin lånesejour i Wolverhampton. Men där vill han inte stanna, enligt Record (Portugal) och Mundo Deportivo (Spanien).

Tidningarna skriver att portugisen, som inte är en del av Barça-tränaren Xavis planer inför nästa säsong, trycker på för en flytt till Sporting. Där skulle Trincão ersätta Pablo Sarabia, som återvänt till Paris Saint-Germain.

Trincão arbetade med nuvarande Sporting-tränaren Ruben Amorim i Braga och är övertygad om att hitta tillbaka till sin bästa form under sin förre tränare, skriver Record. Kruxet är att Sporting vill låna in 22-åringen, medan ett ekonomiskt pressat Barcelona vill sälja för att få in mer pengar.

Tre mål på 30 matcher blev Trincãos facit i Wolves den gångna säsongen. Hans kontrakt med Barcelona sträcker sig till sommaren 2025.

ANNONS
Publicerad 2022-05-26 12:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto