Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bild: Real Madrid visar intresse för Gnabry - Bayern kräver 420 miljoner

Sillybloggen

Serge Gnabry har kontrakt med Bayern München till juni 2023. Eftersom bara ett år återstår på kontraktet kan Bundesliga-klubben därmed komma att sälja 26-åringen för att inte riskera att tappa honom som bosman nästa sommar.

Enligt tyska Sky har Real Madrid ögonen på Gnabry, då man jagar en ny ytter efter att ha gått miste om Kylian Mbappé som förlängde med Paris Saint-Germain nyligen. Enligt uppgifterna har inga förhandlingar påbörjats mellan klubbarna, men “Los Blancos” ska förbereda ett bud.

Nu rapporterar Bild att Bayern München kräver 40 miljoner euro, motsvarande cirka 420 miljoner kronor, för att släppa 26-åringen. Bayern har försökt att förlänga med Gnabry som dock ska ha tackat nej till ett nytt avtal, hävdar samma tidning.

Totalt har Serge Gnabry gjorde 64 mål samt 40 assist på 171 matcher i Bayern-tröjan sedan han anslöt till klubben från Hoffenheim 2018.

ANNONS
Publicerad 2022-05-27 22:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto