Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milos och MFF-ledningen inte överens om värvningsstrategin

Sillybloggen

Efter en vårsäsong präglad av stora skadebekymmer ligger Malmö FF på femte plats i allsvenskan när ligan nu tar uppehåll. De himmelsblå tar även med sig ett guld i svenska cupen från våren.

Snart öppnar sommarfönstret, och då påstås MFF vilja agera på marknaden.

Aftonbladet rapporterar nämligen att huvudtränare Milos Milojevic vill förstärka laget och sätta en större, egen prägel på truppen. Enligt tidningen vill MFF-tränaren värva en ytterforward, en offensiv mittfältare och en defensiv mittfältare i sommar – samtidigt som han vill göra sig av med några spelare.

Milos Milojevic och MFF:s klubbledning ska dock inte vara helt överens om vilka spelartyper som ska värvas samt vilka spelare som ska släppas, hävdar Aftonbladet.

Andreas Georgson, sportchef, dementerar dock uppgifterna, utifrån sin egen synvinkel.

Annons

– Det är inte en bild jag känner igen. Vi är väldigt överens om både riktning och strategi på både kort och lång sikt. Sen diskuterar vi förstås väldigt många spelare under en säsong och ibland tycker man olika, det är väldigt naturligt, säger han till tidningen.

En av spelarna som MFF har kopplats ihop med är Kalmar FF:s Isak Jansson, 20, som imponerat i Smålandslaget under våren.

Publicerad 2022-05-31 14:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto