Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United förbereder bud på Neves

Sillybloggen

Erik ten Hag har tagit över som ny huvudtränare i Manchester United och är på jakt efter nyförvärv som kan stärka truppen. Nederländaren sägs då ha identifierat det centrala mittfältet som ett område han vill förbättra till nästa säsong.

Tidigare har United uppgetts vara intresserat av Frenkie de Jong och diskussioner pågår nu med Barcelona om en potentiell affär. Ten Hag verkar dock inte vara nöjd där, nu kommer nämligen rapporterar som tyder på att han vill värva ett helt nytt mittfält.

Det är brittiska fotbollssajten 90min som hävdar att Manchester United förbereder att lägga ett bud på Ruben Neves, 25, Enligt uppgifterna har United haft ögonen på Wolverhampton-mittfältaren länge men tror nu att en övergång kan bli av. Mycket tack vare att Joao Palhinha uppges vara nära att ansluta till Wolves från Sporting.

Totalt har Neves noterats för 24 mål samt 12 assist på 212 matcher i Wolverhampton sedan han värvades från Porto 2017. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2024.

Annons
Publicerad 2022-06-13 17:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto