Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sky: Inter tror sig närma sig Lukaku-lån

Sillybloggen

Chelsea-forwarden Romelu Lukaku, 29, återvände från Inter inför den gångna säsongen och sitter på ett långt kontrakt till sommaren 2026. Trots det har han under senaste tiden spekulerats vara aktuell för en flytt tillbaka till den italienska storklubben, samtidigt som London-klubben nu sägs ha siktet inställt på en värvning av Raheem Sterling från Manchester City.

Nu rapporterar Sky Sports att Inter tror sig närma sig ett lån av Lukaku inför den kommande säsongen. Lukakus advokat Sebastien Ladure sägs förhandla om ett lån för belgaren, och möjligen kan det alltså snart bli en flytt tillbaka till Italien.

Lukaku spelade senast i Inter mellan 2019 och 2021 och var under sin andra säsong med och tog klubben till den italienska ligatiteln. Förra säsongen blev han noterad för 15 mål och två assist på 44 framträdanden med Chelsea.

ANNONS
Publicerad 2022-06-19 21:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto