Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tysk media: Götze överens med Frankfurt

Sillybloggen

Mario Götzes framtid i PSV Eindhoven är osäker. Nyligen kopplades 30-åringen ihop med Benfica, men även Eintracht Frankfurt har nämnts i diskussionerna. Och nu kommer uppgifter som gör gällande att en flytt tillbaka till Tyskland är mest aktuell.

Det är tyska Sport1 som rapporterar att Götze är överens med Eintracht Frankfurt, som nyligen vann Europa League, om en flytt i sommar. Mittfältaren har kontrakt med PSV till 2024, men enligt uppgifterna har han en utköpsklausul inskriven i sitt kontrakt på fyra miljoner euro (motsvarande knappt 43 miljoner kronor).

Totalt har Mario Götze gjort 18 mål samt 18 assist på 77 matcher i PSV-tröjan sedan han anslöt inför säsongen 2020/2021. 30-åringen har även representerat Borussia Dortmund och Bayern München i karriären.

Annons
Publicerad 2022-06-20 07:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto