Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus överväger att försöka värva Neymar

Sillybloggen

Det är Diario Sport som kommer med de sensationella uppgifterna att det italienska storlaget Juventus kan vara på väg att göra ett värningsförsök av Neymar, som lämnade FC Barcelona för Paris Saint-Germain 2017 för över 2 miljarder svenska kronor.

Sajten menar att rapporter i Frankrike gör gällande att PSG kan tänka sig att låta brassen lämna den franska huvudstaden, då klubben för en tid sedan förlängde storstjärnan Kylian Mbappes kontrakt. Det, menar Diario Sport, talar för att Juventus kan knyta till sig 30-åringen.

Däremot betonar samtidigt sajten att Serie A-jätten är intresserat av mittfältsgiganten Paul Pogba och yttern Angel Di Maria. Den förstnämnde har de senaste åren representerat Manchester United, samtidigt som Di Maria har spelat fotboll i nämnda PSG. Bägge sitter på kontrakt som går ut sista juni.

Till saken hör för övrigt att Neymar innehar en allt annat än låg lön. Enligt italienska Football-Italia tjänar han för tillfället 43 miljoner euro (närmare 460 miljoner svenska kronor) per år, vilket riskerar att sätta käppar i hjulet för en eventuellt flytt till Turin.

ANNONS

Publicerad 2022-06-22 19:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto