Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dembélé gör helomvändning - skriver på nytt Barça-kontrakt

Sillybloggen

Det har minst sagt varit en hel del turer runt Ousmane Dembélé. Fransmannen anslöt till FC Barcelona 2017 efter att ha gjort det framgångsrikt i Borussia Dortmund, men har inte fått det att lossna och har i flera omgångar ryktats på väg bort från den spanska storklubben.

Så sent som tidigare i juni gjorde Sky Sports gällande att den skadeförföljde 25-åringen ser ut att lämna Barça för Premier League. Tv-nätverket uppgav då att Chelsea var i förarsätet när det kommer till att knyta till sig Dembélé, som även uppgetts vara ett namn för lag som Liverpool, Manchester United och Juventus.

Det sista ordet verkar däremot inte vara sagt när det kommer till Ousmane Dembélés situation, då spanska AS nu skriver att den kvicke högeryttern gör en total U-sväng genom att skriva på ett nytt kontrakt med Barcelona. Hans nuvarande avtal går ut sista juni i år.

Så här långt har det blivit nästan 150 matcher i Barça-tröjan för Dembélé.

ANNONS
Publicerad 2022-06-23 17:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto