Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gazzettan: Juventus har tröttnat på Di Maria - siktar på Berardi

Sillybloggen

Angel Di Maria, 34, kommer lämna Paris Saint-Germain när hans kontrakt löper ut i slutet av juni. Senaste tiden har argentinaren uppgetts vara nära en övergång till Juventus, men någon flytt till Turin ser det inte ut att bli.

Barcelona påstås nämligen också vara intresserat av Di Maria, vilket har fått yttern att vilja avvakta med att ta ett beslut. Enligt La Gazzetta dello Sport har 34-åringen bett Juve om mer tid för att kunna diskutera situationen med sin familj, då han även sägs ha ett erbjudande att återvända till Argentina.

Gazzettan hävdar att Juventus nu har tröttnat på att vänta på Di Maria och därmed gett upp hoppet om en potentiell övergång i sommar. Enligt samma uppgifter kommer Turinklubben i stället att försöka värva Domenico Berardi, 27, från Sassuolo.

Berardi imponerade stort i Serie A förra säsongen och gjort 15 mål samt 17 assist på 34 matcher. Sassuolo kräver dock över 30 miljoner euro (motsvarande cirka 320 miljoner kronor) för att släppa sin stjärna, som har kontrakt till 2024.

ANNONS
Publicerad 2022-06-24 13:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto