Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea redo att offra Werner och Pulisic - för de Ligt

Sillybloggen

Sky Sports har rapporterat att Chelsea vill köpa loss Matthijs de Ligt, 22, från Juventus. Enligt uppgifterna har mittbacken en utköpsklausul på 120 miljoner euro, motsvarande drygt 1,2 miljard, inskriven i sitt kontrakt – och Juve har inga planer på att släppa sin guldklimp billigare än så.

Nu rapporterar Tuttosport är Chelsea är redo att erbjuda pengar plus Timo Werner, 26 och Christian Pulisic, 23, i utbyte mot de Ligt, något som Juventus ska ha tackat nej till. Turinklubben uppges nämligen vilja ha minst 100 miljoner euro (drygt en miljard) i pengar, även om en spelare ingår i affären.

Det återstår att se ifall Chelsea är villigt att betala summan som Juventus kräver. Thomas Tuchel har nämligen redan tappat Antonio Rüdiger och Andreas Christensen och är därför i stort behov av nya mittbackar.

Chelsea har även kopplats ihop med Sevilla-backen Jules Koundé.

ANNONS
Publicerad 2022-06-24 16:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto