Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Marca: Reinier på väg att lämna Real Madrid

Sillybloggen

Det var i januari 2020 som Real Madrid värvade jättelöftet Reinier, 20, från Flamengo. Redan den efterföljande sommaren blev brassen dock utlånad till Borussia Dortmund, där han har spenderat de två senaste säsongerna.

I juni löper 20-åringens låneavtal ut och då är tanken att han ska återvända till Real Madrid. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att en ny utlåning då väntar.

Marca rapporterar nämligen att Reinier är på väg att bli utlånad till Benfica nästa säsong. Enligt uppgifterna slutförhandlar klubbarna, och främst är det frågan om huruvida en utköpsklausul ska finnas med i kontraktet eller inte som diskuteras. “Los Blancos” sägs nämligen ha en långsiktig plan för brassen och vill därmed inte riskera att tappa honom.

Totalt noterades Reinier för ett mål samt en assist på 39 matcher i Dortmund-tröjan över två säsonger. Hans kontrakt med Real Madrid sträcker sig till juni 2026.

ANNONS
Publicerad 2022-06-25 13:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto