Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Bellerin vill lämna - Atlético Madrid visar intresse

Sillybloggen

Hector Bellerin, 27, var utlånad till Real Betis förra säsongen och förväntas återvända till Arsenal när låneavtalet löper ut i slutet av juni. Nu rapporterar Goal att högerbacken dock inte vill vara kvar i London – och därmed har börjat kolla efter andra alternativ.

Enligt uppgifterna har Atlético Madrid varit i kontakt med Bellerins representanter och huvudtränaren Diego Simeone vill gärna knyta spanjoren till sig. Även Betis är intresserat av att värva 27-åringen men klubbens finansiella position kan göra det svårt att ro en permanent övergång i hamn för tillfället.

Hector Bellerin har nämligen ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal. Ska Londonklubben tjäna pengar på högerbacken behöver en försäljning ske i sommar och därför ska “Gunners” vara redo att acceptera en “låg övergångssumma”, hävdar Goal. Vilka prisnivåer det rör sig om framgår dock inte av uppgifterna.

ANNONS

Totalt har Bellerin gjort 239 matcher i Arsenal-tröjan sedan han värvades från Barcelonas akademi 2011.

Publicerad 2022-06-25 15:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto