Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Pochettino kräver full ersättning av PSG för att lämna

Sillybloggen

Tidigare i veckan rapporterade L’Équipe att Paris Saint-Germain har tagit beslutet att sparka huvudtränaren Mauricio Pochettino. Enligt tidningen är Christophe Galtier redan klar som ersättare, och PSG förväntas betala strax över 100 miljoner kronor för att köpa loss Nice-tränaren.

Inget officiellt har dock kommunicerats från PSG-håll, och nu kommer en möjlig förklaring till varför. Det är Goal som rapporterar att Pochettino kräver att få ersättning för de 15 miljoner euro, motsvarande cirka 160 miljoner kronor, han har rätt till för den återstående tiden av sitt kontrakt som löper ut i juni 2023.

Goal hävdar vidare att PSG försöker övertyga argentinaren att sänka sina krav, men Pochettino verkar inte villig att förhandla utan kräver att få ersättningen han har rätt till. Förhandlingarna mellan parterna uppges pågå.

Mauricio Pochettino tog över som ny chefstränare i PSG i början av 2021 efter att Thomas Tuchel fått sparken. 50-åringen har tidigare basat över Espanyol, Southampton och Tottenham.

ANNONS
Publicerad 2022-06-25 16:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto