Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittisk media: Liverpool väntas lägga bud på Otavio

Sillybloggen

Otavio, 27, har varit given i Portos startelva sedan han anslöt till klubben 2016. Yttern, som även har sju landskamper med Portugal på cv:t, har främst gjort sitt ett namn som en “assistkung” – och nu kommer uppgifter som gör gällande att Premier League-klubbar är intresserade av honom.

Det är brittiska The Mirror som rapporterar att både Liverpool och Leeds vill värva Otavio. Enligt uppgifterna har Leeds redan lagt ett bud på 26 miljoner pund, motsvarande cirka 323 miljoner kronor, som Porto har nobbat.

The Mirror hävdar vidare att Liverpool nu förväntas lägga ett bud på 34 miljoner pund (422 miljoner kronor). Det återstår att se ifall det är en summa hög nog för att övertyga Porto. Otavio uppges nämligen ha en utköpsklausul på 51 miljoner pund (634 miljoner kronor) inskriven i sitt kontrakt, men den portugisiska storklubben sak vara villig att släppa 27-åringen villigare än så.

ANNONS

Sadio Mané har redan lämnat Liverpool och är klar för Bayern München. Samtidigt har Mohamed Salah bara ett år kvar på sitt kontrakt vilket gör att han kan lämna Merseyside som bosman nästa sommar. Otavio, som främst spelar högerytter, skulle kunna ses som en ersättare till Salah.

Totalt har Otavio gjort 24 mål samt 67 assist på 237 matcher i Porto-tröjan. Hans nuvarande kontrakt löper ut i juni 2025.

Publicerad 2022-06-26 21:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto