Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Engelsk media: Tomasson vill värva Ahmedhodzic

Sillybloggen
Malmö FF - AIK
Malmö FF
AIK
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Värnamo - Halmstads BK
IFK Värnamo
Halmstads BK
STREAMA PÅ SÖNDAG
Djurgårdens IF - GAIS
Djurgårdens IF
GAIS
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - IFK Norrköping
BK Häcken
IFK Norrköping
STREAMA PÅ SÖNDAG
Hammarby IF - Västerås SK
Hammarby IF
Västerås SK
STREAMA PÅ MÅNDAG
Malmö FF - Djurgårdens IF
Malmö FF
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ ONSDAG

Anel Ahmedhodzics framtid har varit ett hett diskussionsämne de senaste månaderna. Mittbacken lämnade Malmö FF för spel i Ligue 1-klubben Bordeaux i januari, men då Bordeaux blivit nedflyttat till andraligan på grund av sina sportsliga insatser i Ligue 1, och sedan direkt nedflyttat därefter till tredjeligan på grund av ekonomiska skäl, så letar Ahmedhodzic ny klubb i sommar.

Det har tidigare pratats om Bundesligaklubben Werder Bremen, men nu verkar ett nytt lag ha gett sig in i leken. Den brittiska tidningen The Sun skriver att Championship-laget Blackburn, numera lett av Ahmedhodzic tidigare MFF-tränare Jon Dahl Tomasson, är intresserat av att värva Malmösonen. Även Championship-konkurrenten Sheffield United ska vara intresserat av honom enligt tidningen, vilket Fotbollskanalen var först med att avslöja i januari.

De brittiska klubbarna värdering av Ahmedhodzic lär nog inte vara i linje med vad Malmö FF vill ha i övergångssumma. The Sun skriver att båda klubbarna värderar 23-åringen till tre miljoner pund, vilket motsvarar cirka 37 miljoner kronor. Tidigare uppgifter har gjort gällande att MFF vill ha åtminstone runt 50 miljoner kronor för honom.

Annons
Publicerad 2022-06-26 09:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto