Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sky: Nottingham Forest jagar Liverpool-back och Wolverhampton-mittfältare

Sillybloggen

Nottingham Forest är tillbaka i Premier League för första gången sedan säsongen 1998/1999 och nykomlingen har påbörjat en satsning för att kunna hålla sig kvar i den engelska högstaligan. Man har sedan tidigare värvat den förre Liverpool-anfallaren Taiwo Awoniyi och under söndagen rapporterar Sky Sports om ytterligare två spelare Forest är på jakt efter.

Den förste är Liverpools högerback Neco Williams, även landslagsback för Wales, som tillbringade andra halvan av fjolåret på lån hos Nottinghams Championship-konkurrent Fulham, som också sägs ha ett intresse för högerbacken. Liverpool sägs vilja ha 20 miljoner pund (250 miljoner kronor) för högerbacken och diskussioner väntas inledas inom kort. Detta då Djed Spence, som tillbringade fjolåret på lån hos Nottingham från Middlesborough, inte ser ut att kunna köpas loss. Spence har kopplats ihop med Tottenham.

Den andre spelaren som klubben jagar är Wolverhampton-mittfältaren Morgan Gibbs-White, som var på lån hos en annan Championship-konkurrent, Sheffield United, den gångna säsongen. Mittfältaren har spelat under Nottingham-tränaren Steve Cooper i Swansea tidigare och känner tränaren väl. För Gibbs-White nämner inte Sky Sports hur mycket en affär skulle kosta, dock, men att intresset uppges vara stort.

ANNONS
Publicerad 2022-06-26 16:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto