Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Fulham överens med United - vill värva Pereira

Sillybloggen

Andreas Pereira, 26, har varit utlånad till Flamengo sedan augusti förra året. Tidigare har den brasilianska klubben uppgetts vara intresserat av att köpa loss Manchester United-mittfältaren, men den ekonomiska situationen har inte gjort det möjligt att möta brassens prislapp.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att 26-åringen kan stanna i Premier League.

Det är UOL Esporte (Brasilien) som rapporterar att Manchester United har accepterat ett bud från Fulham för Pereira. Enligt uppgifterna ligger Premier League-nykomlingens erbjudande på cirka tio miljoner euro, motsvarande cirka 107 miljoner kronor, plus ytterligare tre miljoner euro (32 miljoner kronor) i bonusar.

Samma tidning hävdar vidare att Fulham nu försöker övertyga spelaren och hans representanter om en övergång. Beslutet om huruvida flytten ska bli av eller inte ligger därför i Pereiras händer, som också uppges utvärdera möjligheterna till en eventuell återkomst i United under nye huvudtränare Erik ten Hag.

ANNONS

Totalt har Andreas Pereira gjort fyra mål samt fem assist på 75 matcher i Manchester United-tröjan. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till juni 2023.

Publicerad 2022-06-26 20:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto