Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Italiensk media: Milan kapar Inters storaffär

Sillybloggen

Paulo Dybalas kontrakt med Juventus går ut den sista juni och argentinaren har meddelat att han lämnar Turinklubben som bosman därefter. Hans nästa destination har länge uppgetts vara Inter, och Inters vd Beppe Marotta har vid upprepade tillfällen bekräftat att klubben förhandlat med Dybala.

Men nu kan Dybala vara ett förlorat fall för Inter – och skriva på för lokalrivalen Milan. Under tisdagskvällen rapporterar den italienska radiokanalen Radio Radio att Milan har gett sig in i jakten på 28-åringen på allvar och att sannolikheten att han skriver på för klubben är hög.

Dybala ska ha irriterat sig på osäkerhet hos Inter i kontraktsförhandlingarna, då han tolkat osäkerheten som att de inte är övertygade om att värva honom. I stället har nu Milan klivit in i leken och enligt radiokanalen leder i stället den italienska mästaren jakten på Dybala nu.

Tidigare här även Tottenham, Barcelona, Atletico Madrid och Roma uppgetts vara intresserade av att värva Dybala i sommar.

ANNONS
Publicerad 2022-06-28 23:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto