Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: De Jong öppen för United-övergång

Sillybloggen

Under onsdagskvällen kom en vändning i ryktena kring nederländaren Frenkie de Jong, i alla fall om man ska tro The Guardian.

Det har tidigare rapporterats att Barcelona och Manchester United inte skulle ha några problem att komma överens om de Jong, trots att de inte enats kring en övergång än.

Enligt tidigare uppgifter kan summan komma att landa på omkring 900 miljoner kronor, med avgifter och bonusar inräknade.

Men huvudpersonen i värvningen, Frenkie de Jong själv, har inte velat lämna Barcelona, enligt Sport. Detta då han har velat stanna i den spanska klubben och spela i Champions League.

Men under onsdagen rapporterade brittiska The Guardian att mittfältaren kan ha ändrat sig. Erik ten Hag ser ut att kunna landa sin drömvärvning sedan Frenkie de Jong gett grönt ljus till Manchester United.

Annons

När Barça-mittfältaren tillhörde Ajax tränades han av sin potentiellt nya tränare ten Hag. Förra säsongen gjorde 25-åringen fyra mål och fem assist på totalt 46 matcher. Kontraktet sträcker sig till juni 2026.

Publicerad 2022-06-29 17:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto