Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fransk media: Sanches har bestämt sig - vill gå till PSG

Sillybloggen

Hela våren har Renato Sanches, 24, ryktats vara på väg till Milan. Nyligen kom däremot uppgifter som gjorde gällande att Paris Saint-Germain försökte kapa övergången, något man verkar ha lyckats med. 

Nu rapporterar nämligen Le Parisien att Sanches har bestämt sig för att nobba Milan och gå till PSG. Tidning hävdar dock att Lille har nobbat Ligue 1-konkurrents öppningsbud på tio miljoner euro, motsvarande knappt 110 miljoner kronor, för sin mittfältsstjärna.

Sanches har bara ett år kvar på sitt kontrakt vilket talar för att övergångssumman inte lär sticka i väg. 24-åringen kom till Lille från Bayern München 2019 och har noterats för sju mål samt tio assist på 91 matcher sedan dess.

ANNONS
Publicerad 2022-06-29 06:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto