Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norsk media: Ulrik Yttergård Jenssen aktuell för Bajen

Sillybloggen

Ulrik Yttergård Jenssen, 25, har brutit sitt kontrakt med Willem II. Enligt lokaltidningen iTromsø är den norska mittbacken hemma i Norge igen där han tränar med Tromsø innan han ska ta ett beslut om sin framtid.

Samma tidning hävdar att just Tromsø är intresserat av att värva 25-åringen, men man ser ut att få konkurrens från allsvenskt håll. iTromsø rapporterar nämligen samtidigt att Hammarby också har visat intresse för Yttergård Jenssen. Även Expressen har uppgifter på att norrmannen är aktuell för Bajen.

Lagkaptenen Richard Magyars kontrakt med Bajen löper ut i sommar, och enligt uppgifter till Fotbollskanalen överväger mittbacken att då avsluta karriären.

– Han kommer ha en framtid i Hammarby även efter att han har slutat spela. Hans erfarenhet, kunskap och det han fått med sig från sin utbildning. Det är viktiga bitar inom fotbollen. Givetvis hoppas vi kunna använda honom, har sportchef Jesper Jansson tidigare sagt.

Annons

Ulrik Yttergård Jenssen noterades för 23 matcher i Eredivisie med Willem II förra säsongen. 25-åringen, som har 26 landskamper med Norges U21-landslag på meritlistan, har även tillhört Olympique Lyon och Nordsjaelland.

Publicerad 2022-06-30 11:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto