Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gigovic kan förlänga med HIF

Sillybloggen

Armin Gigovic har varit utlånad till Helsingborgs IF från ryska Rostov under vårsäsongen. Nyligen meddelade Fifa att dispensen för utländska spelare kontrakterade av ryska klubbar förlängs. Berörda spelare kan därför tillfälligt skriva på för andra klubbar till och med juni 2023, vilket öppnar möjligheter för 20-åringen – och HIF.

I dag, sista juni, går mittfältarens låneavtal ut. Samtidigt rapporterar Expressen att HIF har som prioritet att förlänga Gigovics avtal sommaren ut. Enligt tidningen vill 20-åringen hjälpa laget kvar i allsvenskan samt jobba upp en fysisk form igen efter att ha dragits med skadebekymmer, vilket talar för att han vill stanna.

Efter Skånederbyt mot Malmö FF i måndags uttalade sig Armin Gigovic om sin framtid:

– Jag får se nu efteråt. Jag får först komma hem och vila lite, sedan får jag se hur det blir, sa han till Fotbollskanalen.

Vad vill du själv inför klubbavgörandet? 
– Allas dröm är att spela utomlands, men vi får se hur det blir. Fifa kom med ett nytt beslut och vi får se hur det blir med hela grejen.  

Annons

Armin Gigovic har kontrakt med Rostov till 2025.

Publicerad 2022-06-30 13:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto