Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fransk media: PSG kräver över 500 miljoner för Kimpembe

Sillybloggen

Presnel Kimpembe, 26, framtid i Paris Saint-Germain är osäker. Ligue 1-klubben uppges vara redo att betala dyra pengar för att värva Milan Skriniar från Inter, vilket skulle göra att konkurrensen spetsat ytterligare bland mittbackarna i truppen.

Både Chelsea och Juventus påstås vara intresserade av att värva Kimpembe i sommar, förutsatt att han bestämmer sig för att lämna. Nu rapporterar Foot Mercato att PSG kommer kräva minst 50 miljoner euro, motsvarande knappt 540 miljoner svenska kronor, för att släppa 26-åringen – om det skulle bli aktuellt med en försäljning.

Presnel Kimpembe, som har kontrakt till juni 2024, är fostrad i PSG och har representerat klubben i hela sitt liv. Totalt har det blivit 221 matcher sedan debuten säsongen 2014/2015. På meritlistan finns även 28 landskamper med Frankrike.

ANNONS
Publicerad 2022-07-01 07:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto