Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italiensk media: Juventus vill byta Rabiot mot Firmino

Sillybloggen

Liverpool betalade dyra pengar när man värvade Darwin Nuñez från Benfica nyligen. Konkurrensen har därmed ökat på forwardspositionen, där Roberto Firmino (30) finns sedan tidigare. Nu kommer uppgifter som gör gällande att brassen kan vara på väg bort från Merseyside.

Det är Calciomercato som rapporterar att Juventus är intresserat av Firmino. Enligt uppgifterna hoppas Turinklubben kunna övertyga Liverpool att släppa 30-åringen genom att erbjuda Adrien Rabiot (27) i en bytesaffär.

Hur aktuellt det är för Liverpool att byta Firmino mot Rabiot framgår inte av uppgifterna.

Totalt har Roberto Firmino gjort 98 mål samt 74 assist på 327 matcher i Liverpool-tröjan sedan han värvades från Hoffenheim 2015. Likt Rabiot har han ett nuvarande kontrakt som sträcker sig till slutet av juni 2023.

Annons
Publicerad 2022-07-01 07:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto