Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Boca Juniors har lagt bud på Vidal

Sillybloggen

Arturo Vidal, 35, har kontrakt med Inter över säsongen 2022/2023. Trots det har han kopplats ihop med en flytt bort från Milanoklubben redan i sommar, och nu kommer uppgifter som gör gällande att han har ett konkret förslag att ta ställning till.

Det är TyC Sports som rapporterar Boca Juniors har lagt ett formellt bud på Vidal. Enligt uppgifterna ska den argentinska storklubben vara redo att erbjuda 35-åringen ett treårskontrakt.

Boca Juniors påstås vara hoppfullt kring att Inter ska vilja släppa mittfältaren billigt, trots att han har ett år kvar på sitt kontrakt, för att spara pengar. TyC Sports hävdar vidare att Vidal själv är intresserad av att fortsätta sin karriär i Sydamerika.

Totalt har Arturo Vidal gjort fyra mål samt sex assist på 71 matcher i Inter-tröjan. Chilenaren har även representerat klubbar som Colo Colo, Bayer Leverkusen, Juventus, Bayern München och Barcelona i karriären.

ANNONS
Publicerad 2022-07-01 07:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto