Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea kan offra Werner för Matthijs de Ligt

Sillybloggen

Thomas Tuchel hoppas förstärka sitt lag med Matthijs de Ligt, samtidigt kan Timo Werner hamna i Juventus, det uppger engelska Daily Mail.

Chelsea har enligt den engelska tidningen framfört ett bud till Juventus på 40 miljoner euro (motsvarande cirka 450 miljoner kronor) plus Timo Werner för Matthijs de Ligt, ett bud som ska ha förkastats.

Enligt Daily Mail är de Ligt angelägen att få till en flytt till Chelsea och hoppas på att Juventus ska acceptera ett bud som är lägre än den utköpsklausulen på 102 miljoner pund (motsvarande cirka 1,3 miljarder kronor) som finns i mittbackens kontrakt.

Tidningen uppger även att Juventus ska vara intresserade av Chelseas tyska anfallare som en del av affären men det återstår för klubbarna att komma överens om vilken ytterligare summa som Chelsea ska betala för att få Matthijs de Ligt.

Annons
Publicerad 2022-07-01 15:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto