Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Johnson nobbar Spurs-intresse - stannar i Nottingham

Sillybloggen

Den unge walesiske landslagsmannen Brennan Johnsson har ryktats till Premier League klubbar som Newcastle och Tottenham Hotspur. PL-nykomlingen Nottingham Forest kommer däremot inte bli av med sin guldklimp, åtminstone inte den närmaste tiden.

Under fredagen bekräftade Nottingham på sin officiella hemsida samt på sina sociala medier att Johnson skrivit på ett nytt fyraårskontrakt med klubben. Brennan Johnson sa bland annat följande i en kommentar i samband med att beskedet om att anfallaren förlänger sitt avtal föll:

– Det har varit en otrolig resa från akademin till A-laget och jag vill tacka managern, all personal och hela styrelsen för att de trott på mig och gett mig förtroendet att gå ut på planen och visa vad jag kan göra.

21-årige Johnson gjorde den senaste säsongen i Championship 16 mål och nio assist på 50 matcher.

ANNONS
Publicerad 2022-07-02 07:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto