Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norsk media: Bråtveit lämnar Djurgården

Sillybloggen

Per-Kristian Bråtveit skrev på för Djurgården inför säsongen 2020. Men norrmannen etablerade sig aldrig riktigt som förstemålvakt som det var tilltänkt, och har sedan 2021 varit på lån i både FC Groningen och nu senast i Ligue 1-klubben Nimes.

Låneavtalet i Frankrike löpte ut under fredagen, dock, men nu kan han vara på väg ut på ytterligare ett lån. Det är norska Nettavisen som rapporterar under lördagen att Bråtveit kommer lånas ut till Vålerenga i den norska högstaligan. Det ska röra sig om ett lån säsongen ut, och således lämnar Bråtveit Djurgården permanent om inte en kontraktsförlängning skrivs, då norrmannens kontrakt med Blåränderna går ut den sista november i höst.

Vålerengas sportchef Joachim Jonsson och Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har inte velat kommentera uppgifterna till Nettavisen, men Vålerenga har hintat på Twitter om att “en spelare är klar” utan att säga vem.

Annons
Publicerad 2022-07-02 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto