Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Silva har bett om att få lämna

Sillybloggen

Bernardo Silva har varit en viktig kugge in Manchester City sedan han skrev på för klubben från Monaco 2017. I fjol noterades han för 13 mål och sju assist när han hjälpte City till bärga ligatiteln och nå Champions League-semifinal, där man slutligen åkte ut mot Real Madrid som senare vann hela turneringen.

Och där kan det ha tagit slut för portugisen i England. Under söndagen rapporterar den spanska tidningen Sport att Silva bett Pep Guardiola om att få lämna City för att skriva på för Barcelona, som uppges ha ett stort intresse för att värva portugisen.

Tidigare har Guardiola sagt att han inte vill behålla spelare som är missnöjda i klubben, och enligt Sport ska Silva, genom sin agent Jorge Mendes, nyligen ha informerat spanjoren om att han vill lämna klubben.

Annons
Publicerad 2022-07-03 23:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto