Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: "Flera skandinaviska lag" efter Ekdal

Sillybloggen

Albin Ekdals kontrakt med Sampdoria gick ut efter säsongen. Det har inneburit en del flyttrykten kring svensken under våren, där inte minst Djurgården och FC Köpenhamn uppgetts intresserade av mittfältaren. Även Spezia ska ha visat intresse.

Uppgifter har också gjort gällande att en förlängning i Sampdoria kan vara aktuell, men att klubben avvaktar en läkarundersökning innan de lämnar ett förslag till Ekdal. Detta antas bero på den skadeproblematiken han har dragits med inte minst under våren.

Lokaltidningen Il Secolo XIX kommer nu med uppgifter kring att “flera skandinaviska lag” är ute efter Ekdals signatur. Huruvida detta syftar till FCK och Djurgården eller om det gäller andra klubbar framgår inte av uppgifterna.

SampNews 24 fyller dock i med att en fortsättning i Sampdoria fortsatt är förstahandsvalet för Albin Ekdal.

Annons
Publicerad 2022-07-08 07:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto