Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona accelererar förhandlingarna om stjärnan efter ultimatum

Sillybloggen

Raphinha har varit kanske den hetaste spelaren på transfermarknaden hittills i sommar. Först ville Arsenal värva Leeds-forwarden, sedan klev Barcelona in i leken, följt av Chelsea, men nu verkar det som att den katalanska klubben vunnit dragkampen.

Sajten Goal rapporterar under lördagen att Barcelona har accelererat förhandlingarna med Leeds om brassen efter att Raphinha och hans agent, den tidigare storspelaren Deco, givit ett ultimatum: Lös en överenskommelse med Leeds inom 48 timmar annars skriver han på för Chelsea.

Vidare skriver Goal att Barcelona och Leeds nu förväntas komma överens inom de närmsta dagarna, varpå en flytt kommer slutföras. Leeds, i sin tur, har redan värvat en ersättare till Raphinha i form av colombianen Luis Sinisterra från Feyenoord.

ANNONS
Publicerad 2022-07-09 11:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto