Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF och Hammarby har erbjudit avtal till Jeremejeff

Sillybloggen

Alexander Jeremejeff har högpresterat under den allsvenska vårsäsongen. Som överlägsen skytteligaledare har han gjort tolv mål på lika många matcher.

Det verkar locka intresse för anfallaren. Enligt uppgifter som presenterats i podcasten Fans Corner ska det finnas en utköpsklausul i Jeremejeffs kontrakt på en miljon euro, det vill säga strax över tio miljoner kronor. Och flera klubbar uppges vara intresserade.

Aftonbladet uppger att både Malmö FF och Hammarby har erbjudit kontrakt till Häcken-spelaren och är båda beredda att möta utköpsklausulen. Bajen uppges även erbjuda en rejäl sign on samt god lön.

Utöver detta ska det även finnas intresse från utländska klubbar, där tidningen specificerar att det bland annat rör sig om flera asiatiska klubbar.

Annons

Häcken uppges samtidigt göra allt för att få Jeremejeff att stanna, genom att förbättra de ekonomiska förutsättningarna i hans avtal. Det sträcker sig över säsongen 2023.

Alexander Jeremejeff tillhörde Malmö FF mellan 2016 och 2018.

Publicerad 2022-07-13 19:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto