Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Cankovic jagas av Chelsea och Arsenal

Sillybloggen

Efter spel i Växjö värvades Jelena Cankovic för sisådär tre år sedan, 2019, av den damallsvenska storklubben FC Rosengård. Den serbiska landslagsstjärnan har växlat upp i en än bättre miljö och betraktas som en av den svenska högstaligans absolut främsta spelare.

Den regerande svenska mästaren Rosengård kan dock komma att tappa sin guldklimp. Åtminstone skulle så kunna bli fallet om man ska tro Aftonbladet, som på tisdagseftermiddagen gör gällande att två storklubbar är ute efter Cankovics signatur. Tidningen skriver nämligen att Londonklubbarna Arsenal och Chelsea – Englands kanske två bästa lag – har budat på 26-åringen.

Uppgifterna gör även gällande att de två klubbarna ska ha aktiverat spelarens utköpsklausul. Den skrevs in när hon förlängde sitt avtal i fjol.

Till saken hör att Arsenal tränas av svensken Jonas Eidevall och i laget finns bland andra anfallaren Stina Blackstenius. I Chelsea återfinns exempelvis den svenska landslagsbacken Magdalena Eriksson.

Annons

Skulle den damallsvenska bjässen bli av med mittfältaren finns däremot spelare som kan kliva in i hennes ställe, då klubben i dagarna bekräftade att man värvat den danska supertalangen Olivia Holdt.

Publicerad 2022-07-27 15:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto