Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Newcastle med nytt bud på Maddison – Rodgers ger kaxigt svar om tidigare bud

Sillybloggen

James Maddison har varit en av Leicester Citys nyckelspelare sedan han anslöt till klubben från Norwich City 2018. Men i sommar kan han komma att röra på sig, då Newcastle United sedan tidigare visat stort intresse för honom.

Newcastle har sedan tidigare fått ett bud nekat på Maddison, som uppgetts legat på 40 miljoner pund (omkring 496 miljoner kronor). När Brendan Rodgers fick frågan om budet gav walesaren ett kaxigt svar.

– Han är otroligt viktig för oss. Det finns inte en chans att jag vill sälja honom. Ett bud på 40 miljoner pund? Det hade ungefär räckt till tre fjärdedelar av hans vänsterben, säger Rodgers till Telegraph.

Newcastle verkar inte ge sig, dock. Under måndagen skriver ansedda The Telegraph att Newcastle lagt ett nytt bud på 50 miljoner pund (620 miljoner kronor), inklusive bonusar. Även transferjournalisten Fabrizio Romano rapporterar om budet.

Annons

Det framgår inte av rapporten huruvida Leicester ställer sig till budet, det är något tiden får utvisa.

Maddison har noterats för 45 mål och 32 assist på 170 framträdanden för Leicester.

Publicerad 2022-08-01 18:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto