Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bud på IFK Norrköpings Marco Lund: "Ohållbar situation"

Sillybloggen

IFK Norrköping presenterade igår ny huvudtränare i Glen Riddersholm. Under tisdagsmorgonen bekräftar Peking-försvararen Marco Lund att flytt-erbjudanden har kommit in på mittbacken.

Marco Lund har haft tyngre med speltiden i år och det har endast blivit 16 minuter i allsvenskan för dansken och till bold.dk är han tydlig med att situationen är “ohållbar”

– Det är ingen hemlighet att min situation här uppe har varit ohållbar för mig. Det har också pratats mycket om att jag ska gå vidare, säger han till danska bold.dk och fortsätter:

– Det har kommit bud, men inget som varit intressant. Det har varit klubbar som har närmat sig från Danmark och andra länder.

Marco Lund tror dock på en ny chans till omstart under Glen Riddersholms ledning.

– Men det är klart att i och med anställningen av Glen så öppnar det upp möjligheter för mig, så att jag kan få en omstart i klubben. Jag är medveten om att transferfönstret är öppet, men jag kan inte ta ett beslut nu.

ANNONS

Lunds kontrakt med Norrköping går ut sista december 2024.

Publicerad 2022-08-09 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto