Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lazio-presidentens prislapp till United för Sergej Milinkovic-Savic

Sillybloggen

Sergej Milinkovic-Savic ryktas återigen till Manchester United. Men det kommer bli dyrt om det ska bli någon verklighet av ryktena.

Manchester United är ute efter att förstärka laget och ett av namnen det har ryktats om är Lazios mittfältare Sergej Milinkovic-Savic. Nu har Claudio Lotito uttalat sig om vad det skulle kosta för en klubb att köpa loss den 27-åriga centralfältaren.

-Milinkovic för 50 miljoner euro? (motsvarande cirka 550 miljoner kronor) För det beloppet säljer jag honom inte, han är värd mycket mer”, sa Lotito till Il Messagero.

En annan spelare som ryktats bort ifrån Lazio är Luis Alberto. Maurizio Sarri, Lazios huvudtränare bekräftade själv tidigare under sommaren att Alberto ville till Sevilla. Sevilla valde istället att plocka in Isco och nu ser Alberto ut att bli kvar i Lazio.

ANNONS

“Vårt övergångsfönster är därmed komplett och färdigt för att Luis Albert kommer att stanna. Jag höll alla löften jag har givit. Alla förstärkningar Maurizio Sarri ville ha, har han fått, säger Lotito till Il Messagero.

Publicerad 2022-08-14 12:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto