Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Marca: Manchester United jagar Casemiro – som alternativ till de Jong

Sillybloggen

Manchester United har varit på jakt efter Barcelonas mittfältsstjärna Frenkie de Jong under i stort sett hela sommaren. Klubben är överens med Barcelona om övergångssumman på 72 miljoner pund, men har det fortfarande svårt att övertyga spelaren om en flytt. Det ska dock inte enbart bero på United, utan de Jong ska även vilja ha tillbaka uppskjutna löner på omkring 17 miljoner euro (motsvarande 180 miljoner kronor) som Barcelona är skyldig honom sedan reducerade sin lön i samband pandemin.

Men på grund av att de Jong tar tid och ser alltmer svårt ut att lösa har United nu börjat titta på andra alternativ, enligt den spanska tidningen Marca. Den engelska storklubben ska ha identifierat Real Madrids mittfältsankare Casemiro som ett alternativ till de Jong.

United ska ha flera representanter på plats i Madrid med flera spår öppna, ett av dem Casemiro. Matheus Cunha från Atletico Madrid ett annat. Än så länge har Real Madrid inte fått någon förfrågan eller något bud på brassen, men man ska enligt uppgifterna överväga att göra ett närmande.

Även Casemiro ska vara svår att lösa dock, då Real Madrids tränare Carlo Ancelotti inte kommer låta honom gå.

ANNONS
Publicerad 2022-08-16 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto