Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Belgiska klubbar följer Joel Asoro noga

Sillybloggen

Djurgårdens IF:s Joel Asoro har varit stekhet den senaste tiden. Forwarden står noterad för fem mål på sina fem senaste matcher och blev målskytt på nytt när blåränderna besegrade Kalmar FF med 3-2 på Tele2 Arena under söndagen.

Den formen har nu dragit blickar åt sig. Under tisdagen rapporterar Aftonbladet att bland annat flera belgiska klubbar har följt och följer Asoro noga. Stockholmsklubben har än så länge inte mottagit något bud för 23-åringen, men det är inte uteslutet att ett kommer innan det internationella transferfönstret stänger den 1 september. Dock ska det till något alldeles extra för att Djurgårdens sportchef Bosse Andersson ska släppa Asoro i sommar.

Asoro är hittills noterad för tio mål och fyra assist den här säsongen.

ANNONS
Publicerad 2022-08-16 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto