Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United redo att gå för Ziyech

Sillybloggen

Manchester United sägs vara på jakt efter minst ett offensivt nyförvärv innan transferfönstret stänger. Premier League-jätten har kopplats ihop med en rad namn senaste tiden, och nu kommer nya uppgifter som gör gällande att ytterligare en spelare är aktuell.

Det är France Football-journalisten Nabil Djellit som rapporterar att Manchester United är redo att försöka värva Hakim Ziyech från Chelsea. Stjärnyttern spelade under chefstränare Erik ten Hag i Ajax och nederländaren ska nu vara angelägen om att återförenas med 29-åringen.

Enligt uppgifterna är Manchester Uniteds ledning redo att “backa” Erik ten Hag och hans önskemål på marknaden, vilket innebär att man nu kommer att göra ett försök att köpa loss Ziyech. Affären hänger dock på att Chelsea inte kräver en övergångssumma som anses vara “för hög”.

Totalt har Hakim Ziyech noterats för 14 mål samt tio assist på 83 matcher i Chelsea-tröjan sedan han värvades 2020. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

ANNONS
Publicerad 2022-08-16 16:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto