Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spansk media: Barça i kontakt med Foyth om övergång

Sillybloggen

Barcelona har redan värvat Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Koundé, Andreas Christensen och Franck Kessie. Dessutom påstås Marcos Alonso vara på gång från Chelsea, och nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en spelare kan vara på väg till den katalanska storklubben.

Det är Mundo Deportivo som rapporterar att Barça är intresserat av att värva Juan Foyth, 24, från Villarreal. Enligt tidningen har samtal redan inletts med spelarens agenter om en potentiell övergång i sommar.

Mundo Deportivo hävdar att Foyth har en utköpsklausul på 42 miljoner euro, motsvarande drygt 440 miljoner svenska kronor, inskriven i sitt kontrakt. Det är dock oklart om Barça är redo att lägga den summan för att köpa loss 24-åringen.

Totalt har Juan Foyth, vars kontrakt sträcker sig till 2026, noterats för 71 matcher i Villarreal-tröjan. Tidigare har han även representerat argentinska Estudiantes och Tottenam.

ANNONS
Publicerad 2022-08-17 19:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto