Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spansk media: Manchester United utmanar om Aubameyang

Sillybloggen

Manchester United sägs vilja förstärka truppen med minst ett offensivt nyförvärv innan transferfönstret stänger 1 september. Senaste tiden har Premier League-jätten kopplats ihop med en rad namn, bland annat João Félix (Atlético Madrid) och Christian Pulisic (Chelsea).

Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att blickarna har vänts mot Barcelona.

Det är spanske journalisten Gerard Romero som rapporterar att Manchester United vill värva Pierre-Emerick Aubameyang. Sedan tidigare är det känt att även Chelsea vill värva Barça-forwarden, men nu har Londonklubben alltså fått konkurrens av en ligarival.

Romero hävdar vidare att Aubameyang är lugn med situationen och ännu inte har tagit något beslut om sin framtid. Samtidigt påstås Barça-tränaren Xavi Hernández vilja ha kvar 33-åringen i laget, men sedan tidigare är det känt att den katalanska storklubben kan komma att behöva sälja spelare.

ANNONS

Totalt har Pierre-Emerick Aubameyang noterats för 13 mål samt ett assist på 24 matcher i Barcelona-tröjan sedan han anslöt från Arsenal i januari.

Publicerad 2022-08-17 15:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto