Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Barça överväger Bellerin

Sillybloggen

Barcelona har redan värvat Andreas Christensen (Chelsea) och Jules Koundé (Sevilla), samtidigt som man påstås vara nära att värva Marcos Alonso från Chelsea. Nu kommer uppgifter som gör gällande att den katalanska storklubben kan få en helt ny backlinje till nästa säsong.

Det är spanska Sport som rapporterar att Barcelona överväger att värva Hector Bellerin, 27, från Arsenal. Barça är på jakt efter en ny högerback och har tidigare kopplats ihop med Thomas Meunier (Borussia Dortmund) samt Juan Foyth (Villarreal), men nu ska alltså även Bellerin finnas med på listan.

Skulle övergången bli av återvänder 27-åringen till Katalonien, där han en gång började sin karriär. Sport hävdar dock att en övergång hänger på att Sergino Dest lämnar klubben.

Totalt har Hector Bellerin noterats för nio mål samt 29 assist på 239 matcher i Arsenal-tröjan. Förra säsongen var han utlånad till Real Betis i La Liga.

Annons
Publicerad 2022-08-17 23:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto